αρχική σελίδα

 

 

Κάλεσμα σε Συνέλευση για τη συνδιοργάνωση πορείας

ενάντια στη θεσμική συστράτευση και στο Καθεστώς Έκτακτης Ανάγκης που επιβάλλουν τα ντόπια και διεθνή πολιτικά και οικονομικά αφεντικά

 

Ενάντια στην προσπάθεια του καθεστώτος να καθυποτάξει την οργή επιβάλλοντας τον φόβο. Ενάντια στην επιβολή της κοινωνικής ειρήνης. Ενάντια στη λογική των κοινοβουλευτικών «διεξόδων» και την απόπειρα απονεύρωσης των αντιστάσεων.

Καμία ανοχή στην επίθεση κράτους και αφεντικών. Η έκφραση της διάχυτης κοινωνικής και ταξικής οργής με απεργίες, διαδηλώσεις, συγκρούσεις, καταλήψεις όλο το προηγούμενο διάστημα ανοίγει το δρόμο για τη συνολική αμφισβήτηση του συστήματος της εκμετάλλευσης και της καταπίεσης.

Καμία συναίνεση στην προσπάθεια του καθεστώτος να αναδιατάξει τις δυνάμεις του. Η δικτατορία του κράτους και του καπιταλισμού αποκαλύπτεται πλήρως, με το διορισμό του τραπεζίτη Λ. Παπαδήμου ως πρωθυπουργού και τη συνεργασία του ΠΑΣΟΚ, του ΛΑΟΣ και της ΝΔ, κινούμενη βήμα βήμα στην κατεύθυνση του ολοκληρωτισμού.

Καμία αυταπάτη για την προσπάθεια συστημικής ενσωμάτωσης και περιορισμού των αντιστάσεων μέσω των εκλογών. Καμία αυταπάτη για το ρόλο της καθεστωτικής αριστεράς στη δημιουργία προσδοκιών μέσω θεσμικών λύσεων και τον εξωραϊσμό του καπιταλισμού.

Στο εκφοβιστικό δίλημμα «συναίνεση ή χρεωκοπία» αντιτάσσουμε πως το πραγματικό δίλημμα είναι Καπιταλισμός ή Επανάσταση. Έχουμε να διαλέξουμε ανάμεσα σε μια ζωή κομματιασμένη από τους καθημερινούς εκβιασμούς και στη συλλογική συνύπαρξη με βάση τις αρχές τις ισότητας και της ελευθερίας. Έχουμε να διαλέξουμε ανάμεσα σε ένα καθεστώς εξαθλίωσης και καταπίεσης και μία κοινωνία κοινοκτημοσύνης και αυτοδιεύθυνσης.

ΔΙΑΡΚΕΙΣ-ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ-ΧΕΙΡΑΦΕΤΗΜΕΝΟΙ-ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ
ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΙΣΟΤΗΤΑΣ, ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ


Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου Πολυτεχνείο 7μμ

Συνέλευση Αναρχικών για την Κοινωνική Αυτοδιεύθυνση 

 

 

 


  

 

 

 

 

 

 

1