αρχική σελίδα

 

ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Η λογική της ανάθεσης, της διαμεσολάβησης και της ταξικής συνεργασίας, και οι αυταπάτες που καλλιεργούν οι επίδοξοι σωτήρες για εξωραϊσμό του υπάρχοντος, στόχο έχουν την επανανομιμοποίηση του πολιτικού – οικονομικού συστήματος και την άντληση συναίνεσης για την απρόσκοπτη συνέχιση των αντικοινωνικών σχεδιασμών κράτους και κεφαλαίου.

ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΚΩΧΗ ΜΕ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Οι κυρίαρχοι επιβάλλουν συνθήκες σύγχρονου ολοκληρωτισμού, καταδικάζοντας όλο και ευρύτερα κοινωνικά κομμάτια στη φτώχεια, την ανεργία, την εξαθλίωση. Όποιο κι αν είναι το χρώμα της επόμενης κυβέρνησης, ένας θα είναι ο στόχος: η διάλυση των κοινωνικών – ταξικών αντιστάσεων με την άγρια καταστολή τους, την διαστρέβλωση, την αφομοίωση και την απονοηματοδότησή τους.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΤΑΞΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ
Μόνο με την οργάνωση και την ενίσχυση του αγώνα της τάξης μας, με αδιαμεσολάβητα, αντιθεσμικά και οριζόντια χαρακτηριστικά στους χώρους εργασίας, στις γειτονιές, στα σχολεία, στις σχολές, στους δρόμους, μπορούμε να αντιπαρατεθούμε στο υπάρχον, ριζοσπαστικοποιώντας τους αγώνες, στην κατεύθυνση της κοινωνικής απελευθέρωσης. Ως την καταστροφή του καπιταλισμού. Το μόνο πραγματικό δίλλημα είναι καπιταλισμός ή επανάσταση για έναν κόσμο ισότητας και ελευθερία, για την αναρχία και τον κομμουνισμό.


ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ – ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ
Σάββατο 24 Γενάρη 2015, Μοναστηράκι 12 μ.μ.


Αναρχικές συλλογικότητες:
“Ο.72”
“Κύκλος της Φωτιάς”
“vogliamo tutto e per tutti”
και σύντροφοι/ισσες