αρχική σελίδα

 

 

 ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΣΕ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

 ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ

 ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΤΑΓΗ ΣΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ   Απέναντι στις βάρβαρες συνθήκες εξαθλίωσης και φόβου που διαμορφώνει η επίθεση του κράτους και του κεφαλαίου στην κοινωνία, στον σύγχρονο ολοκληρωτισμό και το φασιστικό Καθεστώς Έκτακτης Ανάγκης καθώς και στις αυταπάτες εξωραϊσμού του συστήματος που καλλιεργεί η καθεστωτική Αριστερά, η μοναδική προοπτική για τους σύγχρονους πληβείους του παρακμασμένου και σε συνολική κρίση καπιταλιστικού κόσμου είναι οι αυτοοργανωμένοι, ριζοσπαστικοί και χειραφετημένοι αγώνες για την κοινωνική - ταξική αντεπίθεση και τη συνολική αμφισβήτηση του συστήματος. Είναι η κοινωνική επανάσταση που θα θέσει ως άμεσο στόχο την ανατροπή του κρατικού - καπιταλιστικού τρόπου οργάνωσης της κοινωνίας και τη διάλυση των εξουσιαστικών δομών καταπίεσης και εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο, προχωρώντας στον συνολικό και ριζικό μετασχηματισμό της, στη βάση της οριζόντιας οργάνωσης κάθε πεδίου της κοινωνικής δραστηριότητας με αδιαπραγμάτευτες αρχές την ισότητα και την ελευθερία όλων.

   Σε αυτήν την κατεύθυνση αγωνιζόμαστε ως αναρχικοί σε κάθε μέτωπο του κοινωνικού και ταξικού πολέμου, μαζί με όλους όσοι αγωνίζονται με αξιοπρέπεια «από τα κάτω». Υποστηρίζουμε και συγκροτούμε οριζόντιες συλλογικές δομές αυτοοργάνωσης και αγώνα στις γειτονιές, στους χώρους δουλειάς, στους εκπαιδευτικούς χώρους, στα πεδία της έκφρασης και δημιουργίας, στους τόπους λεηλασίας της φύσης, δημιουργώντας και συνθέτοντας κύτταρα της αυριανής κοινωνίας που θέλουμε.

    Βαδίζουμε στους δρόμους που άνοιξαν άλλοι σύντροφοι στο μακρύ αγώνα για την κοινωνική απελευθέρωση και επιχειρούμε να ανιχνεύσουμε και να ανοίξουμε νέους. Προχωράμε σταθερά και ανυποχώρητα στην κατεύθυνση της σύγκρουσης με τον γερασμένο κόσμο της εξουσίας, της ανατροπής του και της οργάνωσης ενός κόσμου ελευθερίας, ισότητας, αλληλεγγύης και αρμονικής συμβίωσης με το φυσικό περιβάλλον.


 ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΜΕ ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΕΤΩΠΟ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΑΞΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ

 ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ, ΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ


ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ - ΠΟΡΕΙΑ
ΣΑΒΒΑΤΟ 4 ΦΛΕΒΑΡΗ 2012
ΠΛ. ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙΟΥ, 12 μ.μ.


Αναρχική Συλλογικότητα «Κύκλος της Φωτιάς»